Petitie tekenen kan nog steeds!

woensdag 22 mei 2019

De petitie ‘Aan tafel, geen korting, wel indexering’ waarin de koepels KNVG en NVOG oproepen om gepensioneerden een plaats te geven aan de onderhandelingstafel over een nieuw pensioenstelsel én de pensioenen te indexeren is inmiddels meer dan 30.000 keer getekend. KNVG, waarbij de VVG-PGB is aangesloten, en NVOG vinden dat een mooi resultaat maar willen eigenlijk zeggen: ‘pensioenpetitie nog maar 30.000 handtekeningen.’

Beide organisaties vertegenwoordigen samen rond de 300.000 gepensioneerden en daarvan heeft dus pas 10 procent de petitie ondersteund. Daarom doen wij als bestuur van VVG-PGB nogmaals een oproep aan onze leden en aan iedereen die het doel steunt om de petitie alsnog te ondertekenen. Dat kan immers nog tot 27 mei. Wij adviseren echter niet tot het laatste moment te wachten. Heeft u nog niet getekend, dan kunt u op  https://www.mijnpensioenpetitie.nl/  meer informatie vinden over de petitie of u tekent de petitie direct via deze link.

Ter toelichting: wanneer u in het petitieformulier op de website de drie vakjes (naam, e-mailadres en woonplaats) heeft ingevuld en “Ik onderteken deze petitie” heeft aangeklikt, krijgt u in uw mailbox van Stichting Petities een bevestigingsmail met daarin een link om uw ondertekening definitief te maken. Ondervindt u problemen bij het invullen van de petitie? Stuur dan een e-mail naar communicatie2@gepensioneerden.nl  of bel de communicatiemedewerker van KNVG Dirk Visser, tel.nr. 06-53840954.